Blokhut verhuur

Huur de blokhut van Scouting Asten, al vanaf één dagdeel. De blokhut is perfect voor jouw zomerkamp of een activiteit met jouw groep. Je kan bij ons ook terecht voor een wekelijkse activiteit voor een langere periode.

Ontdek het terrein en de blokhut

De blokhut van Scouting Asten is gelegen aan een groot grasveld, waar activiteiten met grote en kleine groepen gehouden kunnen worden. Naast het grasveld ligt een grote kampvuur plek, perfect om een donkere avond door te brengen.

Hoogtepunten van de blokhut

Meerdere grote zalen

De blokhut beschikt over 2 grote en 2 kleine zalen. Je kan een zaal perfect inrichten als slaapruimte, terwijl je activiteiten organiseert in de andere zalen.

Een ruime keuken

We beschikken over een ruime keuken met een fornuis, oven en twee koelkasten. Je hebt dus alle ruimte om jouw boodschappen te koelen en samen met je groep te koken.

Direct gelegen aan de Polderse bossen

De blokhut is direct gelegen aan de Polderse bossen. Je kan naast je verblijf op de blokhut dus ook meteen de bossen in met je groep.

Doe een aanvraag

Terwijl onze blokhut beheerder de agenda opent, horen wij graag van jou wanneer je onze blokhut wilt huren.