De Bevers

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere vrijdagavond samen met andere jongens en meisjes lekker buiten te spelen in de bossen, te bakken, proefjes te doen, te knutselen en allemaal nieuwe dingen te leren? Kom dan bij de Bevers! Hier doe je allemaal leuke spelletjes met kinderen die even oud zijn als jij.

Over de Bevers

Leeftijd Jongens en meisjes, 4 tot 7 jaar
Draaitijdgroep Vrijdag 18:30 - 20:00 uur
Uniform Rode ScoutFit blouse met geruite das (type: MacLeod)

De groep

Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelenderwijs leren. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van vrijwilligers. De Bevers zullen zich langzaam ontwikkelen naar de volgende groepen die hen te wachten staat bij de Scouting.

Educatief uitje

Eens per jaar zal er een educatief uitje georganiseerd worden om de bevers op een leuke en educatieve manier iets te leren. Een voorbeeld van een educatief uitje kan zijn, een bezoekje brengen aan de brandweer of een uitje naar een boerderij.

Beverweekend en zomerkamp

Eén keer per jaar gaan de Bevers een weekend weg. Een Beverweekend is een overnachting op de eigen vertrouwde blokhut. Op deze manier kunnen ze wennen aan het kamperen met de Scouting, zodat ze in de zomer mee kunnen op het grote zomerkamp.

Aanmelden of een vraag stellen

Heb je zin om een keer te komen kijken en mee te doen? Je bent van harte welkom.