De Rowans

Rowans

Weekenden

De Rowans hebben elk jaar één of twee keer weekend. Soms blijven ze in de blokhut van Scouting Asten, maar meestal wordt een andere scoutingblokhut in Nederland of België bezocht. Deze dagen staan in het teken van bijvoorbeeld vissen, raften, survivallen, bowlen, karten, het bezoeken van grotten en paintballcentra.
Eens in de paar jaar is het ´vader & zoon’ weekend, waar de Rowans het dus niet alleen moeten uithouden met hun leiding, maar ook met de eigen papa’s. Toch blijkt dit altijd een gouden combinatie en willen de mannen op zondag liever nog lang niet naar huis.

Zomerkamp

De eerste week van de basisschoolvakantie is de week van het zomerkamp. Dan gaan we met alle speltakken van Scouting  Asten een week lang op kamp.

Wil je een keer meedoen?

Neem dan contact op via onderstaand contactformulier